top of page
Mee Doen

30 juni en 1 juli

Vanuit de visie, missie en historische context wakkeren we het culturele veld aan zich met programma’s te verhouden tot het Nederlandse koloniale en slavernijverleden, waarmee we een breed publiek willen bereiken. Dat doen we met focus op 2 dagen: 30 juni en 1 juli. Activiteiten kunnen op een van deze dagen of op beide dagen plaatsvinden (en zelfs met uitlopers in de dagen rondom deze data, bijvoorbeeld voorafgaand in de Keti Koti-maand juni.)

 

Iedere editie van Theater voor Keti Koti bestaat uit verschillende onderdelen die worden aangestuurd door een team van mensen dat daarvoor verantwoordelijk is (een en ander naar model van Theater Na de Dam). Een professionele benadering van Theater voor Keti Koti moet garanderen dat dit initiatief van de grond komt en blijvend deel zal uitmaken van het theaterseizoen.

KetiKoti-33.jpeg

Programmering

Theater voor Keti Koti verzamelt alle voorstellingen en programma’s die op 30 juni en 1 juli spelen in het kader van de manifestatie; zo ontstaat een brede programmering door het hele land. Iedereen, van cultuurmaker in de vrije tijd tot professionele instelling, kan op deze wijze – na selectie op basis van inhoudelijke toepasbaarheid – onderdeel zijn van de manifestatie.

bottom of page