top of page

BELLEVUE INVITES


"We betreden samen een nieuw gebied," zei de koning vorig jaar tijdens Keti Koti in het Oosterpark. Dit nieuwe gebied willen wij graag verkennen met theatermakers, artiesten en publiek in een speciaal voor Keti Koti samengesteld programma: Bellevue invites Keti Koti. Twee avonden met steengoede line-up van spoken word, storytelling artiesten, dans en theatermakers en sprekers. Zij delen hun verhalen over een verleden dat nog altijd sporen nalaat in de wereld van nu. 

 

Om verhalen te delen over een verleden die nog altijd invloed heeft op de wereld van vandaag. Invoelbaar gemaakt dans, theater, muziek, storytelling, spoken word en films. Op zoek naar heling. Een verleden dat schuurt en pijnlijk is omzetten in inspiratie voor een betere toekomst, samen. 


Bellevue invites biedt iedere avond een andere, steengoede line-up. Theater – en programmamaker Sheralynn Adriaansz is beide avonden de host. Rory Ronde verbindt alle verhalen muzikaal aan elkaar en Nita Kersten regisseert deze bijzondere groep artiesten die speciaal voor deze avond bij elkaar komen. 
prijs:


standaard: 20,50-,

pay what you can: € 27,50-,

pay what you can: € 22,50-,

pay what you can: € 41,00-,


vr 28 jun 20:30


Leidsekade 90 AmsterdamComments


bottom of page