top of page

Herdenkingsconcert | Runny Margarita

30 juni, 12.00 tot 13.30 uur, het Cultuurschip Thor, gelegen aan de Pletterstraat 24, Zwolle


Je bent van harte uitgenodigd voor een bijzonder herdenkingsconcert van Runny Margarita, een getalenteerde multidisciplinaire kunstenaar geboren op Curaçao. Dit concert, ter herdenking van Keti Koti, vindt plaats op 30 juni van 12.00 tot 13.30 uur op het Cultuurschip Thor, gelegen aan de Pletterstraat 24, 8011 VG in Zwolle.

Runny Margarita is een autodidact op het gebied van muziek, film, schilderkunst en schrijfkunst. Tijdens dit optreden zal hij zijn vaardigheden op fluit en percussie demonstreren en voordragen uit zijn indrukwekkende gedichtenbundel.


Tickets

Kaartjes voor dit herdenkingsconcert zijn verkrijgbaar voor €12,50. Mocht deze prijs een belemmering voor je vormen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie via bestuur@ketitkotizwolle.nl. We willen graag dat iedereen de kans krijgt om dit evenement bij te wonen.

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de creatieve wereld van Runny Margarita en om samen stil te staan bij de betekenis van Keti Koti. Reserveer nu je kaartjes en wees erbij op 30 juni voor een inspirerende middag vol kunst en cultuur.

bottom of page