top of page

Keti Koti Conference - Jeffrey Spalburg & DJ Panthom

Verschillende locaties tussen 20 en 30 juni 2024.Laat je meeslepen in de onderhoudende Keti Koti Conference en begrijp waarom we samen ons verleden delen. Wacht even: Een cabaretvoorstelling over de afschaffing van de slavernij? Precies! Is dat niet veel te lang geleden? Zou kunnen! Daar heb ik toch niks mee te maken? Toch wel! Wij allemaal. Omdat wij nu eenmaal in Nederland wonen.


Steeds meer mensen maken kennis met Keti Koti, het verbreken van de ketenen. Een steeds grotere groep weet zelfs waar het voor staat: de dag dat Nederland de slavernij afschafte. Dat is feest. Voor iedereen. Want geen weldenkend mens kan vóór slavernij zijn. Veel is ook nog onduidelijk. Over hoe dat ging. Over wat we vieren. En waarom dat nu nog steeds belangrijk is.


MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom gaan graag het verhaal aan met de zaal. Zij weten ze als geen ander hoe je op een hilarische maar toch inhoudelijke manier contact legt met je publiek. Ongeacht wie voor je zit. In deze comedyspecial worden ze ondersteund door de beelden en animaties van VJ Bikkel en nemen ze je vanuit het heden mee terug maar kijken vooral vooruit. Wat vieren we met Keti Koti? Waar staat het voor? Wat is de erfenis van ons koloniaal verleden op vandaag de dag? Hoe geven we dat een plek en nog belangrijker; hoe gaan we samen verder? Want de enige weg is vooruit. Ken je verleden en wees klaar voor de toekomst.


Agenda:

Datum

Locatie

Adres

Tickets (eventuele kortingen daargelaten)

20 juni

Beursstraat 44 Hengelo

21 juni

Oude Vest 43 Leiden

25 juni

Anton de Komplein 240 Amsterdam

26 juni

Lange Voorhout 5 Den Haag

27 juni

Asvest 1 Delft

28 juni

Lange Begijnestraat 9 Haarlem

29 juni

Bos en Lommerweg 191 Amsterdam

30 juni

Lucasbolwerk 24 Utrecht


留言


bottom of page