top of page

Keti Koti Showcase

1 juli 2024, Kunstlinie Almere, Esplanade 10, 1315TA Almere.
Geniet van inspirerende dans en muziekoptredens die de rijkdom van de verschillende Afrikaanse dans- en muziekstijlen laten zien!


De Keti Koti Showcase toont een mix van muziek- en dansgezelschappen waarbij traditionele en hedendaagse stijlen te zien zijn:


  • Sava Africa Moussa Ndiaye is choreograaf van het dansgezelschap Sava Africa. Samen met zijn dansers en muzikanten brengt hij traditionele muziek en dans uit Senegal.

  • Untold Untold zet zich in voor meer bewustzijn rondom de collectieve identiteit, geschiedenis en toekomstperspectieven van Afro Nederlandse jongeren. Jong én oud kan er terecht voor een uniek aanbod aan Afrikaanse dansstijlen, muziek, theatervormen, erfgoed en kunst.


  • Rincho X and Friends Rincho X & Friends combineert culturele erfgoed met energieke muziek door middel van inspirerende optredens, lezingen en workshops over Afro-Curaçaose tradities. Ze brengen de traditionele klanken van Tambú en Seú tot leven, aangevuld met authentieke dansvoorstellingen.


  • Brassband The Originals Met het ritme van deze Almeerse brassband gaan de voetjes altijd van de vloer. De originaliteit en creativiteit binnen de groep zorgt voor unieke optredens. Niet voor niets waren zij de winnaars van The Battle of Drums!


  • Royal In Spe Deze Almeerse jongeren danscrew laten met hun energieke choreografie zien hoe veelzijdig Afrodans is.


Datum en tijd: 1 juli 2024 - vanaf 11:00 uur


Locatie: Kunstlinie Almere

Esplanade 10 Almere


Tickets: vrije toegang. Van tevoren reserveren kan via onderstaande knop.Comments


bottom of page