top of page

KETI KOTI TILBURG


Samen herdenken en vrijheid vieren: dat is wat Keti Koti is. Samen met Stichting 2Gether staan ze stil bij de afschaffing van de slavernij en vieren ze het leven. Op 1 juli 1863 werd de slavernij bij wet afgeschaft in de toenmalige Nederlandse koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen. Door heel Nederland worden ieder jaar op verschillende podia verhalen van (jonge) makers verteld die reflecteren op die geschiedenis en de weerslag daarvan in onze samenleving van vandaag.


In de Studio zijn gratis toegankelijke activiteiten te bezoeken, waaronder de markt met smakelijke lekkernijen uit de Afro-Surinaamse keuken en een optreden van onder andere Ronald Snijders Band. In de Schouwburg staat er een voorstelling van We Are The Move.


Timetable:

13:00 - 20:00 uur - Keti Koti Markt

13:00– 20:00 uur - Tentoonstelling

14:00 - 15:00 uur - Ronald Snijders Band

16:00 - 17:15 uur - Voorstelling Haar Haar (in de Schouwburg). Voor deze voorstelling kan je hier tickets bestellen.

17:30 - 18:30 uur - The Friends (band)

18:30 - 20:00 uur - Afterparty met DJ Lady Melona


In de Schouwburg kunt u de voorstelling Haar Haar bezoeken. De voorstelling vertelt het ontroerende verhaal van Marley, een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met een innerlijke strijd rondom haar haarstructuur en identiteit. Bovendien valt het verhaal van Marley subtiel samen met de historische strijd van de zwarte gemeenschap en haar veerkracht om zichzelf lief te hebben in een wereld die haar vaak anders behandelt.

Groepsticket info

Wij moedigen je aan om samen de voorstelling te bezoeken. Daarom bieden wij een korting aan voor groepen vanaf 4 personen.

Regulier: €22,50 per ticket

Groepsticket: €15,00 per ticket (vanaf 4 personen te bestellen)


Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Locatie:

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg

コメント


bottom of page