top of page

Remains of Violence

30 juni, 19.30 - 22.00 uur, Korzo Studio, Den HaagIn het kader van Theater voor Keti Koti heeft Esmée Begemann in samenwerking met Korzo een programma samengesteld waarin het publiek wordt uitgenodigd om om stil te staan bij de complexe en veelzijdige identiteiten waar we in Nederland mee (samen)leven.


Esmée deelt een eerste preview van haar nieuwe voorstelling Remains of Violence, bestaande uit een aantal scenes. Rondom de voorstelling is er een context programma bestaande uit een nagesprek met dramaturg Maarten van Hinte en gesprekken en workshops onder leiding van Esmée Begemann en Stephanie Blake (intersectioneel sociaal en klimaatactivist). De avond zal worden afgesloten met kort een optreden van de Indonesische cellist en componist Alfian Emir Adytia.

Het context programma zal thema's verkennen over het kruispunt van identiteiten en wat we van elkaar en onszelf kunnen leren als we ons daar meer bewust van zijn. Hoe we ons door de wereld bewegen, tussen privileges en marginaliteit.Foto van Esmée Begemann


bottom of page