top of page

Volmondig

1 juli 2022 (19.30 uur). Theater Walhalla, Rotterdam.
Op vrijdag 1 juli wordt met Keti Koti de afschaffing van de slavernij gevierd. Die dag zal in Theater Walhalla het avondvullend spoken word-programma VOLMONDIG in het teken staan van Keti Koti. Host en programmeur van deze avond is Rotterdammer JermaineBerkhoudt.

Tijdens Keti Koti wordt jaarlijks de afschaffing van de slavernij gevierd en herdacht. Keti Koti betekent: verbroken ketenen, verwijzend naar de boeien waarmee de tot slaafgemaakten vastgezet werden. Walhalla sluit met dit programma aan bij Theater voor Keti Koti, een manifestatie waarbij diverse theaters en podia in Nederland die dag aandacht besteden aan de nationale herdenking.Over Volmondig VOLMONDIG is een spoken word-programma dat een aantal keer per jaar in Theater Walhalla gepresenteerd wordt door woordkunstenaar Luan Buleshkaj. Voor deze speciale editie draagt hij het stokje over aan Jermaine Berkhoudt. Tijdens de optredende acts worden de zeven gerechtjes van kok Emily Wong verspreid over drie gangen opgediend: een voorgerecht (met jonge aanstormende talenten), het hoofdgerecht (namen met landelijke bekendheid) en het nagerecht (verrassende acts die als kersen op de spreekwoordelijke taart de woordkunst vertegenwoordigen).

Bezoekers nemen plaats aan lange tafels. Doordat de artiesten onderwerpen bespreekbaar maken, is er genoeg stof voor een goed gesprek met het eigen gezelschap, de buren aan tafel of met de artiest.


Host/MC: Jermaine Berkhoudt

Line-up: Carina Fernandes, Barguijs, Naomi Grant, Elten Kiene, Lisette Ma Neza, Bianca Sallons en Gerry Mendes.

Muziek: Aux and the EQ’s

bottom of page