top of page

Mi Na Libi Suma

16 juni 2024, Kunstlinie Almere, Esplanade 10, 1315TA Almere.
Mi na libi suma betekent 'Ik ben een mens'. De voorstelling vertelt de dualiteit van de gedeelde slavernijgeschiedenis vanuit twee perspectieven: Roël die tot slaafgemaakte voorouders heeft en anderzijds het perspectief van Dieneke waarvan de voorouders kolonisten waren. Een verhaal over vriendschap, empathie, generatietrauma's, (on)begrip, nader tot elkaar komen en heling.


Datum en tijd: 16 juni 2024 - 16:00


Locatie: Kunstlinie Almere

Esplanade 10, 1315TA Almere


Tickets: €10,-. Tickets bestellen kan via onderstaande knop.De theatervoorstelling wordt geregisseerd en geproduceerd door Evelien Wielzen in opdracht van Stichting Multiculturele Organisatie Almere (SMOA)


Over Stichting Multiculturele Organisatie Almere

Stichting Multiculturele Organisatie Almere, kortweg SMOA is ontstaan op initiatief van de buurtbewoners van Filmwijk in Almere. Glen Leeuwin, voorzitter van de stichting heeft destijds het voortouw genomen. Inmiddels al meer dan 15 jaar actief als sociaal maatschappelijke non-profit organisatie, zet de stichting zich in voor met name kansarme en minderbedeelde individuen.


Zowel jongeren als ouderen worden kunnen hun ei kwijt bij de diverse activiteiten en evenementen die er jaarlijks georganiseerd worden. Zo worden jongeren gestimuleerd bezig te zijn met het ontwikkelen van hun talent door ze een platform te bieden en de invulling van vrijetijdsbesteding om ze op het rechte pad te houden. Voor oudere generaties zijn er activiteiten die zorgen voor betrokkenheid in de buurten en een betere sociale cohesie.


Als bekroning voor bewezen diensten heeft de stichting een onderscheiding mogen ontvangen van de burgemeester namens de koning. De waardering vanuit de lokale overheid is daarmee ook een bevestiging dat SMOA als organisatie erkend wordt in hetgeen wat tot op heden is bewerkstelligd.


Comments


bottom of page